Turistički bilans na prostoru barske rivijere: Domaćih gostiju najmanje

Bez autora
Aug 06 2012

Po najnovijoj statistici, u Baru boravi 13.883 gostiju, što je za 4% više nego lani. Optimistični pokazatelji posebno se odnose na strane turiste kojih je u Baru 13.646 ili za 6 procenata više u odnosu na uporedni period iz prošle godine. Broj domaćih gostiju, međutim, ne ide u prilog optimistima jer je trenutno registrovano 247 gostiju ili za čak 45% manje. U ovom dijelu, statistika od samog početka turističke sezone iskazuje krajnje nevjerovatan broj, jer u Baru, na potezu od Velikog Pijeska do Čanja, ima turista iz Berana, Pljevalja, Bijelog Polja, Nikšića. U hotelima boravi 3.391 gost, što je za 2% više nego lani. U odmaralištima je 2.039 gostiju, što je za 1% više nego lani, a u privatnom smještaju registrovano je 8.453 posjetioca ili za 6 procenata više.

Turistički bilans na prostoru barske rivijere: Domaćih gostiju najmanjePo najnovijoj statistici, u Baru boravi 13.883 gostiju, što je za 4% više nego lani.

Optimistični pokazatelji posebno se odnose na strane turiste kojih je u Baru 13.646 ili za 6 procenata više u odnosu na uporedni period iz prošle godine. Broj domaćih gostiju, međutim, ne ide u prilog optimistima jer  je trenutno registrovano 247 gostiju ili za čak 45% manje. U ovom dijelu, statistika od samog početka turističke sezone iskazuje krajnje nevjerovatan broj, jer u Baru, na potezu od Velikog Pijeska do Čanja, ima turista iz Berana, Pljevalja, Bijelog Polja, Nikšića.

U hotelima boravi 3.391 gost, što je za 2% više nego lani. U odmaralištima je 2.039 gostiju, što je za 1% više nego lani, a u privatnom smještaju registrovano je 8.453 posjetioca ili za 6 procenata više.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik